Betingelser

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra dbonline.dk.
Alle priser på dbonline.dk er incl. 25% moms Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og dbonline.dk.
Der tages forbehold for tastefejl og udsolgte varer.

Betaling

Alle priser på dbonline.dk er inkl. 25% moms. Du kan betale med alle betalingskort, eller bankoverførsel eller Mobilepay

Afhentning på lager kan der kun betales med kontanter eller Mobilepay

Levering

Alle ordrer bliver pakket og afsendt inden for 1-3 hverdage efter betaling er modtaget.
Ved forsendelse til Grønland, Færøerne og øvrige lande kontakt venligst dbonline.dk ang. forsendelses omkostninger inden køb. Ønsker du at afhente dine varer er adressen, Mars Alle 97, 8700 Horsens,

Fortrydelsesret og Reklamation

dbonline.dk tilbyder ifølge dansk forbrugerlov 14 dages retur- og fortrydelsesret. Retten gælder i 14 dage og varen skal dernæst være returneret til dbonline.dk indenfor yderligere 14 dage.
Varerne skal returneres i original emballage, og være pakket i beskyttende emballage som ved modtagelsen fra dbonline.dk.dk. Du skal henvise til faktura nr. samt medsende dit konto og regnr. så overfører vi beløbet. Inden returnering skal dbonline.dk kontaktes.
Dette kan ske på mail [email protected]

Hvis varen er brugt og ikke levede op til deres forventning, er der stadig 14 dages fortrydelsesret, i den konkrete situation vil vi finde en vurdering af værdiforringelsen af produktet som svarer til prisen ved et videresalg. Værdiforringelsen vil blive fratrukket den oprindelige købspris.

Skaffevarer samt afkortede lister fra ruller, tætningsbånd og gummi tages ikke retur.

Der er 24 månders reklamationsret på alle produkter.

Fortrolighedspolitik:

Forretningen forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. Forretningen vil ikke afsløre information om kunder/brugere til tredje part, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. Forretningen vil ikke sælge dit navn, adresse, e-mail adresse, kreditkort eller personlige data til nogen tredjepart uden din forudgående tilladelse.